Sticker

Stappenplan voor montage sticker

1. Zorg ervoor dat u beschikt over het volgende gereedschap: ammoniak, dunne liniaal, schilderstape, pinpas/creditcard en twee personen. 

2. Maak de ondergrond goed vetvrij met ammoniak.

3. Strijk met de pinpas/creditcard over de aanbrengfolie, zodat de stickers zich goed hecht aan de folie.

4. Trek de sticker een klein beetje open om te kijken of de sticker al loslaat. Zo niet, wrijft u nogmaals goed over de aanbrengfolie met de pinpas/creditcard. Laat de witte, geruite schutlaag nog zitten op de sticker.

5. Breng de sticker op de juiste positie aan, en zet hem vast aan de bovenkant met schilderstape. Houdt voor een recht resultaat nooit de kniprand aan van de folie, maar altijd de sticker zelf, b.v. een lijn in de sticker of de onderkant van een tekst.

6. Sla voorzichtig de sticker terug, maar zorg dat hij niet de ondergrond raakt. Houdt hem zo strak mogelijk. Bij grote stickers is het makkelijk om het met z’n tweeën te doen.

7. Wrijf vervolgens met de pinpas/creditcard vanuit het midden de sticker aan, zodat hij netjes op de ondergrond komt. Kijk bij canvas uit dat u niet te hard strijkt, zodat er geen beschadigingen op het canvas komen. Wrijf goed na met de pinpas/creditcard.

8. Verwijder daarna de aanbrengfolie voorzichtig. Bij gedetailleerde stickers, zoals bijvoorbeeld afbeeldingsticker of portretstickers, maar ook bij stickers met een sierlijk letterltype, WERK HEEL VOORZICHTIG EN RUSTIG. Beetje bij beetje de aanbrengfolie lostrekken en mocht er een stukje blijven plakken, nogmaals goed wrijven en de sticker desnoods een klein beetje begeleiden met loslaten. Voor extra hechting kunt u er voorzichtig overheen met een föhn.

9. Laat het geheel nu rustig hechten en kom er de komende dagen niet aan!

10. Het plakken is altijd op eigen risico! Gebruik nooit scherpe voorwerpen op de sticker! Hoe langer u de sticker laat liggen hoe moeilijker hij van de schutlaag afkomt ivm hechten. De sticker wordt in delen geleverd zoals vermeld op de website, in de weborder of bestelmail, betaalbevestiging en verzendmail, dit om het hanteerbaar te maken! Het plakken van de sticker(s) is helemaal op eigen risico!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 TW stickers and more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel