Herplakbare stickers

Stappenplan voor montage herplakbare sticker

1. Zorg ervoor dat u beschikt over het volgende gereedschap: rubber raamwisser, glaskrabber, ammoniak, groene dreft afwasmiddel, plantenspuit, pinpas/creditcard,  tissuepapier en twee personen.

2. Maak uw raam goed vetvrij met ammoniak.

3. Vul uw plantenspuit met schoon water en voeg hier een paar druppels groene dreft aan toe (geen andere middelen!). Spuit het raam goed in met deze oplossing en krab het glas goed schoon met een glaskrabber. Spuit het raam opnieuw nat en was het raam. Wis het raam af met de rubberen raamwisser en droog de randen goed met een tissue. Zorg ervoor dat er geen vuil of zeepresten achterblijven op het raam. Het raam is nu schoon en ontvet.

4. Maak het raam opnieuw licht vochtig.

5. Breng de sticker op de juiste positie aan.

6. Houdt de sticker zo strak mogelijk. Bij grote stickers is het makkelijk om het met z’n tweeën te doen.

7. Wrijf vervolgens met de pinpas/creditcard vanuit het midden de sticker aan, zodat hij netjes op de ondergrond komt. Strijk niet te hard, zodat er geen beschadigingen komen. Wrijf goed na met de pinpas/creditcard.

8. WERK HEEL VOORZICHTIG EN RUSTIG.

9. Laat het geheel nu rustig hechten en kom er de komende dagen niet aan!

10. Het plakken is altijd op eigen risico! Gebruik nooit scherpe voorwerpen op de sticker! Het raamfolie kan wat mistig optrekken en er kunnen vocht blaasjes in ontstaan. Dat is geen reden tot paniek! Het trekt vanzelf weg. Het plakken van de sticker(s) is helemaal op eigen risico!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 TW stickers and more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel