Deurnaamborden

Instructies deurnaambord

Het deurnaambord kan bevestigd worden doormiddel van (waterbestendig) dubbelzijdige tape, ophangsysteem of voor het raam te plaatsen.

Bij het ophangsysteem:
Plaatst u het bord op de gewenste plek, teken de gaten in het bordje af op de ondergrond, boor de gaten in de ondergrond, plaats de pluggen in de muur, doe de schroeven in het bord, schuif aan de achterkant de afstandhouders op de achterzijde van de schroeven, schroef de schroeven in de muur en plaats de afwerkdopjes aan de bovenzijde van de schroeven op het bord.

Bij vervanging van een bestaand bord boren we geen gaten voor het ophangsysteem i.v.m. het overeenkomen van de bestaande gaten

Let op! Het boren, plaatsen etc. van het bord is op eigen risico, door het hechtingsproces kunnen er luchtbubbels etc. ontstaan onder de gekleurde laag en/of tekst etc. deze trekken van zelf weg (gaat u vooral niet zelf aan de gang om deze weg te vegen etc. doet u dit wel dan is dit compleet op eigen risico!), elk bord wordt met de hand vervaardigd hierdoor is elk bord anders, uniek en kan er verschil zijn bij het ophangsysteem, qua kleur etc..

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 TW stickers and more | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel